Kedves Kiskunfélegyházi keringő tenyésztők!


Ez évi közgyűlésünk és fiatal bemutatónk 2008. augusztus 15-17. Magyarországon a Fülöpszállási Biczó csárdában rendezzük.
Cím: 6085, Fülöpszállás Hármaspuszta 11.
Web cím : www.biczocsarda.hu

Szeretettel meghívunk minden Kiskunfélegyházi keringő tenyésztőt, bírálót és azokat is akik csak érdeklődnek a fajta iránt.

Várjuk a barátokat Franciaországból, Németországból, Horvátországból, Lengyelországból, Szlovákiából, Romániából, Magyarországról, Dániából, Nagy Britanniából, Hollandiából, Svédországból, Oroszországból, Szerbiából, Ausztriából és Norvégiából. Mivel ezekben az országokban vannak tagjai a klubnak, de ha valaki még nem klubtag, sőt esetleg nem is az említett országokban él, de érdeklődik a kiskunfélegyházi keringők iránt, jöhet bátran, szívesen látjuk.

Családias és baráti hangulatban szeretnénk együtt eltölteni ezt az egy-két napot. Galambjainkról beszélgetni és szakmai vitákat folytatni. A hölgyek számára külön kulturális programokat készítettünk elő.

A program:

2008. augusztus. 15. péntek
Megérkezés, a szállások elfoglalása, tenyésztők látogatása.

2008. augusztus 16. szombat
10 óra: Éves közgyűlés
14 óra: Fiatal bemutató megtekintése, értékelés
Folklór műsor
Tenyésztői est (Étel, ital, zene, tánc)

2008. augusztus 17. vasárnap
Dúc látogatások, Vasárnapi piac, galamb piac Kecskeméten.

Bízunk benne, hogy rendezvényünkön Fülöpszálláson számos tenyésztő vesz részt. Mindenkit szeretettel várnak a magyar tenyésztők és a vezetőség.
Szobafoglalás ügyében kérem Werner Hartmann alelnökkel fölvenni a kapcsolatot.